Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimituskulut

 • Toimituskulut ilmoitetaan tilauksen yhteydessä, hinnat perustuvat tilauksen painon mukaan.

Toimitusaika

 • Arvioitu toimitusaika kolmesta seitsemään (3-7) työpäivää, riippuen tavaran saatavuudesta, ja toimitusaikatauluista.
 • Kaikki tuotteet toimitusmyyntinä, tuotteita ei ole varastossa.
 • Viivästyksistä ilmoitetaan asiakkaalle, puhelimitse tai sähköpostilla.
 • Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Kotiapu Seiska.com on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
 • Kotiapu Seiska.com:n toimitukset tapahtuvat Postin välityksellä
 • Emme toimita tällähetkellä postiennakolla
   

Palautukset

 • Asiakas voi palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.
 • Asiakkaan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen myynti@kotiapuseiska.com ENNEN tuotteen palauttamista.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

 • Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto virkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asikaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

1. Rekisteröityminen

 

1.1. Tilauksen tekeminen ei edellyttä rekisteröitymistä.

 Rekisteröitynyt asiakas antaa suostumuksensa, että Kotiapu Seiska.com rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Kotiapu Seiska.com:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Kotiapu Seiska.com sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja.

1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse (puhelin 050 3605585). Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Kotiapu Seiska.com on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Kotiapu Seiska.com:a ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat

3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Kotiapu Seiska.com:n hinnastossa osoitteessa www.kotiapuseiska.com Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). Hinnat sisältävät alv. 24%
Verkkokaupassa näkyvä hinta on voimassa vain, jos tilaus tehdään verkkokaupan kautta.
Kotiapu Seiska.com:n pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut.

4. Toimitus

4.1. Arvioitu toimitusaika kolmesta seitsemään (3-7) työpäivää. arvioitu toimitusaika tuotteen oston yhteydessä-ajat ovat viitteellisiä.

4.2. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Kotiapu Seiska.com on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

4.4. Kaikki Kotiapu Seiska com:n toimitukset tapahtuvat Postin välityksellä
4.4 Emme toimita tällähetkellä postiennakolla
 

5. Maksuehdot

5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

a) Ennakkotilisiirto. Maksuosoituksen kirjauduttua tilillemme, tilauksen käsittely alkaa. Maksuosoituksen suuruus selviää verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta.

 

6. Palautukset

6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.
6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen myynti@kotiapuseiska.com ENNEN tuotteen palauttamista.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto virkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee tuotteen vastaanotto konttorissa heti asiata vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.
 

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Kotiapu Seiska.com ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Kotiapu Seiska.com:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Kotiapu Seiska.com:n :n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Powered By OpenCart
Kotiapu Seiskan verkkokauppaan © 2019 - Design by FocusThemes